Penziopolis Dva dopisy o jednom městě - Vogl, Jiří (65. pole, 2019)
Jiří Vogl v dopise adresovaném Josefu Rybákovi vzpomíná na Písek svého dětství a mládí ve 20. a 30. letech 20. století. Petr Mano mu po desítkách let odpovídá.
Keywords: Česká současná beletrie