Coolman a já - Bertram, Rüdiger (Bambook, 2014)
Opravdu cool komiksový román - nejen pro puberťáky!Asi to znáte, každý máme svého Coolmana - odvážnější, svobodnější a potrhlejší druhé já. Díky němu je život nádherná divoká jízda. Když už rodiče nemůžou být trapnější, průšvih katastrofálnější a milostná prohra je nad slunce jasná, proberte to s Coolmanem.
Keywords: Doplňkové učebnice; Dobrodružství, napětí, fantasy