Tělovýchovné lékařství Vybrané kapitoly - Pastucha, Dalibor (Grada, 2014)
Kniha přináší to nejdůležitější z vysoce specializovaného interdisciplinárního oboru. Je určena především studentům lékařských fakult, nelékařských zdravotnických fakult a studentům sportovních oborů. Ocení ji ale i internisté, PL, traumatologové a zejména sportovní lékaři.
Keywords: Ostatní lékařské obory