Život ve vlastních rukou Dosáhněte svých snů a buďte sami sebou - Presley-Turnerová, Louise (Alferia, 2013)
Unikátní a přitom jednoduchý návod, jak hospodařit se svým časem a životem a najít cestu, která vás uspokojí. Tato kniha je právě pro vás, pokud toužíte po pozitivní změně.
Keywords: Harmonie těla a duše