Druhá derivace touhy III. Pravdoláskaři a Bohémové - Sedláček, Tomáš (65. pole, 2021)
Třetí kniha trilogie úvah Druhá derivace touhy, nadčasově komentující události, které se během našich životů dotýkaly nás všech.
Keywords: Žurnalistika a komunikace