Vzpomínky na vůni levandule a šalvěje - Aimie, K., Runyan (Ikar, 2025)
Tempesta se po brzké smrti matky cítí ve své americké rodině opomíjená a ztrácí se ve vzpomínkách. Když dospěje, odjíždí do Provence a zakoupí zchátralé sídlo v Sainte-Colombe, malém městě, kde její matka vyrostla. Sbližování s místními obyvateli není snadné, zvláště starosta se k ní chová nenávistně a považuje ji za čarodějnici. Tempesta ale nerezignuje, získá si několik přátel a posléze objeví i tajemství své matky, které jí spolu se snahou Sainte-Colombe pozvednout pomůže prolomit ledy. Poprvé v životě poznává hodnotu společenství, přátelství a sílu vzájemné důvěry. V matčině rodném městečku nachází lásku i domov a zjišťuje, že v přírodě i v každodenním životě je kouzlo a nečekaná krása.
Keywords: Romantika, romány pro ženy