Eens weggekwijnd (een Riley Paige Mysterie-Boek #6) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2020)
"Een meesterwerk van thriller en mysterie! De auteur heeft fantastisch werk gedaan bij het ontwikkelen van personages met een psychologische kant die zo goed beschreven is dat we voelen wat ze denken, hun angsten ervaren en meejuichen met hun succes. Het plot is zeer pakkend en gedurende het hele boek vermakelijk. De wendingen van het verhaal houden je wakker van de eerste tot de laatste pagina." --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (over Eens weg) EENS WEGGEKWIJND is boek #6 van de bestselling Riley Paige-mysteriereeks, die begint met de #1 bestseller EENS WEG (Boek #1)! Mannen en vrouwen duiken dood op in de buitenwijken van Seattle, vergiftigd door een mysterieuze chemische stof. Wanneer een patroon wordt ontdekt en het duidelijk wordt dat er een verdraaide seriemoordenaar op jacht is, zet de FBI hun beste troef in: Special Agent Riley Paige. Riley wordt aangespoord om terug te keren naar het heetst van de strijd, maar Riley, nog steeds opgeschrokken door de aanvallen op haar familie, is terughoudend. Toch weet Riley dat ze geen andere keuze heeft naarmate de lichamen zich ophopen en de moorden onverklaarbaarder worden. De zaak brengt Riley diep in de verontrustende wereld van verpleeghuizen, ziekenhuizen, dwalende zorgverleners en psychotische patiënten. Terwijl Riley dieper in de geest van de moordenaar duikt, realiseert ze zich dat ze op jacht is naar de meest angstaanjagende moordenaar van allemaal: iemand wiens waanzin geen diepte kent - en die er misschien toch gewoon schokkend doorsnee uitziet. Een hartverscheurend spannende, duistere psychologische thriller. EENS WEGGEKWIJND is boek #6 in een meeslepende nieuwe serie - met een geliefd nieuw personage - dat je tot laat in de nacht zal laten doorlezen. Boek #7 in de Riley Paige serie zal binnenkort beschikbaar zijn.
Keywords: Krimi, detektivky