Sociální psychologie pro pedagogy 2., přepracované a doplněné vydání - Helus, Zdeněk (Grada, 2015)
Proč má, či dokonce musí být pedagog sociálněpsychologicky orientován? Erudovaný autor, uznávaný pedagogický odborník vysvětluje prostřednictvím této přehledné a vyhledávané monografie, jak může fundovanost v sociální psychologii obohatit profesi pedagoga a přinést prospěch ve výchově a vzdělávání žáků a studentů.
Keywords: Psychologie; Pedagogika