Úvod do psychologie 2., přepracované a doplněné vydání - Helus, Zdeněk (Grada, 2018)
Úspěšná publikace renomovaného odborníka a vysokoškolského pedagoga vychází ve druhém vydání a přináší aktualizované základní poznatky o vědecké psychologii, které by měly tvořit nezbytný znalostní fundament každého zájemce o studium tohoto oboru.
Keywords: Psychologie odborná