Československé vojenské letecké odznaky - Sehnal, Jiří (Grada, 2013)
Bez přehánění je možné tvrdit, že s touto knihou se dostává do rukou zájemců o československé vojenské letectví a zejména o faleristiku skutečný unikát. Shromáždit, zobrazit a popsat československé resp. české a slovenské vojenské letecké odznaky od první světové války až po rok 1992 resp. současnou dobu, zařadit je do historických souvislostí a přiřadit k nim velké množství archivních a fotografických podkladů, je opravdu úctyhodný výkon. Jistě to ocení nejen naši i zahraniční sběratelé (popisky jsou i v angličtině), kteří budou mít všechny potřebné informace pěkně po kupě, ale poslouží zároveň jako manuál i muzejníkům, odhadcům a pracovníkům aukčních síní. A v neposlední řadě z ní budou čerpat zájemci o historii letectva u nás, o jeho průkopníky, válečné letce i jejich poválečné následovníky.
Keywords: Militaria