Obchůdek šťastných srdcí - Ali, McNamara (Ikar, 2025)
Když si Kate v idylickém přístavním městečku otevře řemeslný obchůdek, má pocit, že se jí splnily všechny sny. Brzy zjistí, že její krámek ukrývá tajemství - dávný milostný příběh vyprávěný prostřednictvím nádherných obrazů a složitých výšivek. Majitel obchodu s uměním Jack se nabídne, že Kate pomůže záhadu rozluštit. Jenže přitom si oba uvědomí, že jejich vlastní životy mají s Clarou a Artym, jejich protějšky z padesátých let, podobného víc, než by je napadlo. Podaří se Kate a Jackovi napravit desítky let starou křivdu a třeba najít i své vlastní štěstí?
Keywords: Společenské romány