Seznamte se, Agent Zero (Špionážní thriller o agentu Zero - kniha 1) - Jack, Mars (Lukeman Literary, 2019)
"Nebudete moct usnout, dokud knihu AGENT ZERO nedočtete. Autor odvedl skvělý kus práce, když vytvořil několik postav, které jsou plně rozvinuté a nejde si je neoblíbit. Popisy akčních scén jsou tak věrohodné, že je to, jako byste seděli v kině, slyšeli všechny zvuky a dívali se na obraz přes 3D brýle (a že by z toho opravdu byl skutečný hollywoodský trhák). Nemůžu se dočkat pokračování." -- Roberto Mattos, Books and Movie Reviews V tomto dlouho očekávaném debutu série epických špionážních thrillerů od autora bestsellerů Jacka Marse se vydáme na napínavou jízdu napříč Evropou spolu s bývalým agentem CIA Kentem Steelem, kterého pronásledují teroristé, samotná CIA a jeho vlastní identita. Musí rozluštit záhadu, kdo po něm jde, k čemu se teroristická organizace chystá - a jaká tajemství skrývá ta překrásná žena, kterou vídá ve svých vzpomínkách. Kent Steele, 38 let, oblíbený profesor evropské historie na Kolumbijské univerzitě, žije poklidný život na předměstí New Yorku se svými dvěma náctiletými dcerami. To všechno se však změní, když mu jedné noci někdo zaklepe na dveře - tři teroristé, kteří ho unesou letadlem do Paříže, kde ho pak v zapadlém sklepení chtějí vyslýchat. Jsou přesvědčení, že Kent je ten nejvíc smrtící agent, který kdy byl u CIA. On je naopak přesvědčený, že mají nepravého. Jak to ve skutečnosti je? Se všemi konspiracemi kolem jeho osoby, odpůrci, kteří nejsou o nic méně chytří než on sám, a se zabijákem v patách se Kent zaplétá do hry kočky s myší a vydává se na nebezpečnou cestu - takovou, která může vést zpět do Langley - a přichází na šokující fakta o své vlastní identitě. AGENT ZERO je špionážní thriller, kvůli kterému budete dlouho do noci obracet jednu stránku za druhou. "Jeden z nejlepších thrillerů, které jsem letos četl." -- Books and Movie Reviews (re Any Means Necessary) K dispozici je také série bestsellerů autora Jacka Marse LUKE STONE (7 knih), která začíná dílem Any Means Necessary (kniha 1), a kterou si můžete stáhnout zdarma. Kniha zatím obdržela více než 800 pětihvězdičkových hodnocení!
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery