Manželé odvedle - Shari, Lapena (Knižní klub, 2021)
"Thrillerový debut roku 2016, o kterém se nejvíc mluví." Stylist "Naprosto strhující příběh plný zvratů" Tess Gerritsenová "Pečlivě vybroušené - a ostré jako břitva" Harlan Coben NIKDY NEVÍTE, CO SE DĚJE NA OPAČNÉ STRANĚ ZDI. Vaše sousedka nechce, abyste vzali své šestiměsíční dítě na slavnostní večeři. Nic osobního, ale rušilo by pláčem. Váš manžel prohlásí, že to nevadí. Bydlíme přece hned vedle. Zapneme dětskou chůvičku a každou půl hodinu ho přijdeme zkontrolovat. Vaše dcerka spala, když jste ji viděli naposledy. Teď stoupáte po schodech do svého mrtvolně tichého domu a vaše nejhorší noční můry se naplnily. Je pryč. Nikdy předtím u vás nebyla policie. Teď prohlížejí celý váš dům a kdoví, co tam všechno najdou...
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory; Společenské romány