Tiše, aby nás neslyšel... - Ondřej, Macura (Odeon, 2023)
Krajiny skutečné i snové, sídliště i údolí s chatami. Zvířata, stromy, vítr... Kočka! Muž a žena. V nové knize Ondřeje Macury je příroda svědkem velkých lidských momentů i komických banalit. Někdy se tváří přátelsky a vlídně, častěji je ironická a trpělivě očekává konec iluzí člověka o sobě i o ní. Pomíjivost a plynutí času se odrážejí v nesrozumitelnosti fotografií, které po sobě v albech zanecháváme. Tiše, aby nás neslyšel - kdo?
Keywords: Poezie