Alias Emma - Ava, Glass (Kalibr, 2023)
Emma Makepeacová, nejmladší členka elitní britské špionážní skupiny, dostává svůj první velký úkol, a čeká ji tak nejdelší noc v životě. Musí vypátrat a zachránit nevinného muže hledaného ruskou vládou a přivést ho do MI6 před východem slunce, a hlavně dřív, než se k němu dostane tým zabijáků.Jenže Rusové se nabourali do městských kamer a po celém Londýně po těch dvou pátrají špioni. Navíc její člověk, Michael Primalov, se nechce nechat zachránit.A zatímco Londýn spí, v jeho ulicích se odehrává zběsilá akce, v níž Emma bojuje, aby Michaela udržela naživu. Jaké přijetí je však čeká, pokud a až se dostanou k MI6?
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory