Základy fyziky pro lékařské a zdravotnické obory pro studium i praxi - Beneš, Jiří (Grada, 2015)
Potřebujete udělat zkoušku z fyziky? Potřebujete základy fyziky k pochopení vašeho medicínského oboru? Pak je tato kniha určena právě pro Vás!
Keywords: Ostatní nelékařské profese; Teoretické obory