Vysílání (Invazní kroniky-Kniha první) - Morgan, Rice (Lukeman Literary, 2019)
"VYSÍLÁNÍ je neotřelý, nepředvídatelný a silnými postavami podpořený thriller se sci-fi prvky. Co dalšího by si mohli čtenáři přát? (Snad jen rychlé vydání Knihy druhé, Přistání)" --Midwest Book Review Od přední světové autorky bestsellerů přichází dlouho očekávaná sci-fi série. Když SETI konečně zachytí signál od mimozemské civilizace, co se stane dál? Třináctiletý chlapec umírající na vzácnou mozkovou chorobu je jediný, kdo slyší signál z vnějšího vesmíru. Dokonce mu rozumí. SETI potvrzuje, že je signál skutečný. Co nám sděluje? Jak zareaguje svět? A hlavně: blíží se vetřelci? "Nabité akcí... Riceová skvěle píše a má fascinující předpoklady." -Publishers Weekly, ke knize Cesta hrdiny "Perfektní fantasy... doporučeno všem, kdo mají rádi epické fantasy plné mocných, ale uvěřitelných mladých hrdinů." -Midwest Book Review, komentář ke knize Vzestup draků "Akcí nabitá fantasy, která jistě potěší fanoušky předchozích knih od Morgan Rice, stejně jako fanoušky děl jako je série ODKAZ DRAČÍCH JEZDCŮ od Christophera Paoliniho.... Fanoušci fikce pro mladé budou toto poslední dílo Riceové hltat a pak škemrat o přídavek." -The Wanderer, A Literary Journal (komentář k Vzestup draků) Kniha číslo dvě ze série-PŘISTÁNÍ-je také k dispozici pro předobjednávku! K dispozici je i množství dalších sérií Morgan Riceové, tentokrát ve fantasy žánru, včetně knihy CESTA HRDINY (první kniha série ČARODĚJŮV PRSTEN), která je zdarma a má více než 1300 pětihvězdičkových recenzí!
Keywords: Young Adult, New Adult