Hrdinka, Zrádkyně, Dcera (Koruny A Slávy--Kniha Šestá) - Morgan, Rice (Lukeman Literary, 2018)
"Morgan Rice přišla s něčím, co se zdá být příslibem další brilantní série, která nás zavede do fantasy plné odvahy, cti, udatnosti, magie a víry ve vlastní osud. Morgan dokázala vytvořit silné postavy, které nás přimějí je obdivovat na každé stránce... Doporučuji do knihovny každého čtenáře, který miluje dobře napsanou fantasy literaturu." --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (komentář k Vzestup draků) HRDINKA, ZRÁDKYNĚ, DCERA je šestá kniha ze série bestsellerů epické fantasy ságy KORUNY A SLÁVY od Morgan Rice, která začíná knihou OTROKYNĚ, BOJOVNICE, KRÁLOVNA. Sedmnáctiletá Ceres je krásná, chudá dívka z imperiálního města jménem Delos. Probouzí se bezmocná. Otrávena čarodějovou ampulí, zadržovaná Stephanií. Ceresin život se ocitá v troskách, stává se z ní objekt kruté zábavy a ona tomu nemůže nijak zabránit. Thanos poté, co zabil svého bratra Lucia, vyráží na cestu zpět do Delosu, aby zachránil Ceres a také svoji domovinu. Šeropelská flotila už ale vyplula a na Delos jako by se řítily síly z celého světa. Na záchranu všeho, co mu je drahé, tak může být už příliš pozdě. Blíží se obrovská bitva. Taková, která navždy změní osud Delosu. HRDINKA, ZRÁDKYNĚ, DCERA vypráví epický příběh tragické lásky, pomsty, zrady, ambicí a předurčení. Kniha plná nezapomenutelných postav a dech beroucí akce nás přenese do světa, na který nikdy nezapomeneme, a přiměje nás znovu a znovu se zamilovávat do fantasy. "Akcí nabitá fantasy, která jistě potěší fanoušky předchozích knih od Morgan Rice, stejně jako fanoušky děl jako je série Odkaz dračích jezdců od Christophera Paoliniho.... Fanoušci fikce pro mladé budou toto poslední dílo Riceové hltat a pak škemrat o přídavek." --The Wanderer, A Literary Journal (komentář k Vzestup draků) Kniha sedmá ze série Koruny a slávy vyjde již brzy!
Keywords: Sci-fi, fantasy; Dobrodružství, napětí, fantasy