Posedlost (Záhada Riley Paige-Kniha Č. 2) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2016)
"Mistrovsky zpracovaný thriller a záhada! Autor skvostně vytvořil postavy, jejichž psychická stránka je tak dobře popsaná, že máme pocit, jako bychom byli v jejich mysli, sledovali jejich obavy a těšili se z jejich úspěchu. Zápletka je velmi inteligentní a poskytne vám zábavu během čtení celé knihy. Tato kniha je plná zápletek a nenechá vás usnout, dokud neotočíte poslední stránku." --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (o knize Navždy pryč) V severní části New Yorku jsou vražděny ženy, jejich těla jsou záhadně nacházena visící v řetězech. Je přivoláno FBI, kvůli bizarní povaze vražd - a nedostatku stop - existuje jen jediný agent, na koho se lze obrátit: Zvláštní Agentka Riley Paige. Riley, stále zmatená ze svého posledního případu, se zdráhá převzít nový případ, protože je stále přesvědčena, že poslední sériový vrah je stále na svobodě a sleduje ji. Ví ale, že její schopnost vstoupit do mysli sériového vraha a její obsesivní povaha, jsou potřeba k tomu, aby byl tento případ rozluštěn a prostě to nemůže odmítnout - dokonce i kdyby pro to měla obětovat vše. Hledání Riley zavede hluboko do vrahovy pomýlené mysli, protože ji přivede do sirotčinců, psychiatrických léčeben, vězení, ve vší snaze pochopit míru jeho psychózy. Uvědomí si, že stojí před skutečným psychopatem a že není času nazbyt předtím, než znovu udeří. V sázce je její vlastní zaměstnání, její vlastní rodina se stala terčem a její křehká psychika se hroutí, možná je toho na ni příliš - ale už je příliš pozdě. Temný psychologický thriller, ze kterého se napjatým očekáváním rozbuší srdce, NAVŽDY PRYČ je knihou č. 2 ze strhující nové série - s oblíbenou novou postavou - která vás přinutí otáčet stránky dlouho do noci. Kniha č. 3 ze série Riley Paige je nyní také k dostání!
Keywords: Krimi, detektivky