Grannen (En Chloe Fine Psykologisk Spänningsroman - Bok 1) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2019)
"GRANNEN är full av helt oväntade tvister - du kommer att sitta på helspänn från början till slut. Det är Blake Pierce när hon är som bäst! Ännu en spänningsladdad rysare och ett riktigt mästerverk. Jag kan verkligen rekommendera den för alla läsare som uppskattar en otroligt välskriven thriller, med psykologisk spänning och ett helt oväntat slut. Det här är den första boken i ännu en serie som ser riktigt lovande ut. Jag klarar knappt av att vänta på nästa bok." --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos GRANNEN (Ett Chloe Fine Mysterium) är bok #1 i en ny psykologisk serie av bästsäljande författare Blake Pierce, vars främsta bästsäljare Borta (Bok #1) (gratis att ladda ner) har över fått 1,000 5-stjärniga recensioner. Praktikanten på FBI:s Kriminaltekniska Expertgrupp Chloe Fine, 27, tvingas konfrontera sitt mörka förflutna när hennes mindre framgångsrika tvillingsyster behöver hennes hjälp - och när de finner ett lik i hennes lilla förortsstad. Chloe känner att hennes liv äntligen är helt perfekt när hon flyttar tillbaka till sin hemstad och in i ett nytt hus med sin fästman. Hennes karriär på FBI ser lovande ut och hon ska snart gifta sig. Men, det visar sig att den lugna förortsstaden inte är så idyllisk som den verkar. Chloe börjar se vad som gömmer sig under ytan - skvallret, hemligheterna, lögnerna - och hon förföljs av sina egna demoner: hennes mammas mystiska död när hon var 10 och hennes pappa som sitter i fängelse. När ett färskt lik hittas, inser Chloe att hennes förflutna, och den lilla staden, kanske kan ge henne svaren hon har längtat efter. En känslomässig psykologisk spänningsroman med komplexa karaktärer, småstadsatmosfär och pulshöjande spänning - GRANNEN är bok #1 i en fängslande ny serie, som kommer att hålla dig vaken in på småtimmarna. Bok #2 i CHLOE FINE serien kommer snart.
Keywords: Krimi, detektivky