Doktorova žena - Daniel, Hurst (Kalibr, 2024)
Můj manžel je lékař. Je chytrý a okouzlující a všichni mu věří. Kromě mě. Doktor Drew Devlin není tak úctyhodná postava, za jakou se vydává. Důvodem, proč jsme se přestěhovali na tuhle krásnou starou usedlost s nádherným výhledem na moře, bylo, že jsme potřebovali nechat minulost za sebou. Měl to být pro nás oba nový začátek. Až na to, že jsem zjistila, že mi manžel opět lže. Využívá moci, kterou má ve své práci, k tomu, aby si zahrával s lidskými životy a dosáhl přesně toho, co chce - bez ohledu na to, komu to ublíží. Jenže mě podcenil. V tomhle velkém, osamělém domě jsem měla spoustu času přemýšlet o všech jeho chybách.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory