Projekt šéf - Vi, Keelandová (Ikar, 2024)
Mohlo by se zdát, že se Evie a Merrick vidí při pracovním pohovoru poprvé. Ve skutečnosti už spolu ale měli tu čest zhruba dvacet minut zpátky. Její potenciální, nesmyslně atraktivní a pekelně sexy, nový šéf vtrhl do zkušební kabinky ve chvíli, kdy byla jen ve spodním prádle... Takže tu práci Evie nejspíš nedostane. Když se však stane opak, nemůže tomu uvěřit. Nicméně Evie se toho nebojí, dokáže svému novému šéfovi, že na to má. Musí ale dávat pozor, aby se nespálila...
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Erotické romány