Bezlepková kuchařka 3 - Krajčíková, Kamila (Grada, 2013)
V knize najdete 80 vynikajících receptů pro ty, kteří jedí nebo připravují bezlepkovou dietu. Najdete v ní recepty na těsta na koláče, rolády, buchty, bábovky ale i na domácí chléb a housky, zmzliny, dorty, rychlé svačinky, polévky, hlavní jídla i přílohy.
Keywords: Kuchařky; Medicína pro veřejnost