Buďte v klidu a použijte afirmaci Kniha s okamžitým účinkem - Hayová, L., Louise (Alferia, 2013)
V této knize můžete okamžitě najít vhodnou afirmaci, která vám pomůže se ihned uklidnit a zlepšovat všechny oblasti vašeho života. Díky jednoduché technice afirmací můžete milovat svou práci a být v ní úspěšní, harmonizovat svůj domov, zažít více lásky, lehce projít životními změnami, nabít se sebevědomím, zajistit si finanční prosperitu, uzdravit své tělo, odpustit sobě i ostatním a napojit se na moudrost vesmíru.
Keywords: Harmonie těla a duše