Finanční řízení komerčních pojišťoven - Vávrová, Eva (Grada, 2014)
Publikace poskytuje odborné veřejnosti a studentům VŠ informace o specifikách finančního řízení komerčních pojišťoven, výkonu dohledu v pojišťovnictví, zajišťovacích operacích, tvorbě a užití technických rezerv, metodách hodnocení výkonnosti pojišťoven a požadavcích směrnice Solvency II.
Keywords: Finanční řízení; Finanční trhy a instituce