Klika byla vysoko - Szpuk, Roman (65. pole, 2018)
Básník, meteorolog a vnímavý pozorovatel v rozsáhlé autobiografické próze Klika byla vysoko vykresluje toulky divokou přírodou.
Keywords: Česká současná beletrie