Kachlové sporáky nejen s teplovodním výměníkem stavba a rekonstrukce - Závacký, Jaroslav (Grada, 2013)
Kachlový sporák s teplovodním výměníkem rozvádí teplo do radiátorů po celém domě. Tím je využito také teplo, které by jinak "vylétloo" komínem. Autor, který má za sebou dlouholetou praxi se stavbami kamen, popisuje krok za krokem postup prací u běžného kachlového sporáku i zmíněného sporáku s teplovodním výměníkem. Zasvěcenými radami vám pomůže předejít problémům, s kterými se při stavbě sporáku docela určitě potkáte. Dozvíte se, jaké budete potřebovat pomůcky a materiál a také kolik vás vše bude stát. Nechybí ani kapitola o rekonstrukci kachlového sporáku.
Keywords: Hobby