Případ komisaře Losta - Gil, Ribeiro (Kalibr, 2024)
První případ pro Leandera Losta, novou vyšetřovatelskou hvězdu v krajině krimi. Zářijové světlo jižního Portugalska je opojně krásné. Podinspektorka Rosadová a její kolega Esteves vítají na letišti ve Faru šlachovitého chlapíka v černém obleku, s úzkou koženou kravatou kolem krku. Na chlapíkovi však není podivné jen oblečení. Kriminální komisař Leander Lost z Hamburku má u por-tugalské policie sloužit jeden rok. Zvláštní teambuilding začíná...
Keywords: Krimi, detektivky