Umění ovlivňovat své okolí - Zoe, Chance (Pragma, 2023)
Vliv nefunguje tak, jak si myslíte, protože nemyslíte tak, jak myslíte. Překonejte běžné mylné představy - jako je například myšlenka, že když si řeknete o víc, lidé vás nebudou mít rádi - a pochopte, proč vaše vyjednávací strategie pravděpodobně snižují váš vliv. Objevte jednu věc, která ovlivňuje chování více než cokoli jiného. Naučte se pěstovat charisma a vyjednávat pohodlně a kreativně.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Úspěch a motivace