Jak ji totálně pobláznit - Simona, Vicherková (Esence, 2023)
Mnoho vztahových koučů a knih učí muže, jak zlepšit svůj milostný život, např. vylepšováním jejich sebevědomí, předváděním atraktivního chování atd. Ale všechno je ve skutečnosti o jedné jediné věci: ženské psychologii.Porozumění ženské psychologii je předpokladem pro vybudování úspěšného milostného života.Jakmile pochopíte principy uvedené v této knize, budete moci vést uspokojivý a naplněný milostný život.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Rodičovství