151 příběhů na Stezce Českem - Lucie, Kutrová (Universum, 2023)
Lucie ve svých předešlých knihách popisovala krásy evropských stezek a náročnou Pacifickou hřebenovku. Tentokrát se však zaměřila na něco, co máme mnohem blíže. Na Stezku Českem.Pojďte si projít celou naši krásnou republiku a užít si přes 2000 km po českých kopcích a malebných vesničkách. Lucie je postrach ulice a na jejích cestách nikdy nechybí krizové situace, jež však většinou zvládne vyřešit s humorem, který jí není cizí. Uvidíte, kolik láskyplných lidí na cestě Lucie potká a s kým vším se seznámí.Na cestu s Lucií vyráží její největší parťák - sibiřský husky Marvel. Ale nebude jediný, kdo se k ní připojí. Nechá se zase ukecat brácha, který nesnáší šlapání do kopců? Přijedou kamarádky s dětmi? Připojí se 12letá holčička, která všem vytře zrak? Bude se partnerovi Lůcy stýskat více po Marvelovi, nebo po ní? Přijede i Marvelův tatínek? Kamarád, co miluje lezení a nesnáší chození? Kámoška s dalším huskym? Náhodní kolemjdoucí z přednášky? Guru lásky?Marvel: Je jedno, kam jdeme, hlavně že má matka kapsy plné kokin. Za to ji většinou nechám spát v mém stanu a na mé karimatce. V mém spacáku. A Honzovi se vždycky stýská více po mně.
Keywords: Průvodce