Koněv: Osvoboditel, nebo okupant? - Jiří, Fidler (Universum, 2019)
Jediná komplexní biografie maršála Koněva na českém trhu. Téma osobnosti velitele Rudé armády, která pod jeho vedením osvobodila protektorát, ale o 11 let později také krvavě potlačila povstání v Maďarsku, je v současnosti stále velmi živé.
Keywords: Společenské vědy, historie; Memoáry, osobnosti a osudy