Rozhovory na hraně zítřka - Folta, Adam (65. pole, 2019)
Novinář Adam Folta ve své knize Rozhovory na hraně zítřka vyzývá k zamyšlení nad možnou podobou našich zítřků osmnáct mužských osobností českého veřejného života.
Keywords: Žurnalistika a komunikace