Zločin na Capri - Anders, de, la, Motte (Kalibr, 2025)
Oddechová detektivka v klasickém stylu od mistra severské krimi. Stockholmský učitel dějepisu Hugo přijíždí společně s dalšími krajany na Capri užít si místní krajinu, kulturu a kulinářské speciality díky zájezdu od Belmonte Travels. Na okouzlující ostrov však padne stín, když je ve vodě pod nechvalně proslulým útesem Salto di Tiberio nalezeno tělo. Kdo je mrtvý muž a proč má v kapse brožuru jejich cestovní kanceláře? Vplížil se do ráje had, nebo je snad mezi turisty někdo, kdo neplánoval na Capri odpočívat, ale vraždit?
Keywords: Krimi, detektivky