Bretaňská sláva - Jean-Luc, Bannalec (Kalibr, 2025)
Dvanáctý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně - na konec světa. Komisař Dupin a jeho žena Claire tráví líbánky na Loiře. Jejich svatební cesta má vést od jednoho vinařství k druhému, od jednoho kulinářského zážitku k dalšímu. Náhle je však zavražděn známý vinař a bývalý manžel Claiřiny přítelkyně. Spoléhá Cécile na Dupinovu pomoc, nebo je nakonec do celé věci sama zapletená?
Keywords: Krimi, detektivky