Láska z jiného života - C.J., Connolly (Ikar, 2023)
Představte si, že byste se probudili do dokonalého života... Ale nebyl by váš. Josie je svobodná Britka žijící v Brooklynu. Pracuje pro rozhlas a její show začíná mít docela úspěch. Mohla by mít o číslo menší šaty, ale kdo by řešil velikost, když pracuje v rádiu? Taky to vypadá, že kluk, kterého už měsíce miluje, se konečně rozejde se svou přítelkyní! Když se Josie prodírá hustou dopravou na svém kole na večeři do SoHo, ozve se skřípění brzd a ona se ocitne v temnotě. A po probuzení v nemocnici zjišťuje, že je najednou všechno úplně jinak...
Keywords: Romantika, romány pro ženy