Dcera štěstěny - Dilly, Court (Ikar, 2023)
Rosalind Careyová by udělala všechno proto, aby její domov - velkolepý hrad Rockwood v Devonshiru - nepadl do cizích rukou. Rodiče ji a její sourozence opustili a ona se musí o všechny postarat sama. Sídlo i rodinné vztahy se však rozpadají. Zničehonic se na jejich prahu objeví Piers Blanchard z Cornwallu s tvrzením, že je Rosalindin vzdálený bratranec a že hrad patří jemu. Slibuje, že rodině pomůže splatit dluhy. Jak si však dívka může být jistá, že mu nejde jenom o majetek a že je nakonec nevyhodí na ulici? Jen jedno přísně střežené tajemství dokáže Rosalind přesvědčit, že Piersovi může svěřit osud své rodiny - i své křehké srdce.
Keywords: Romantika, romány pro ženy