Daňové zákony 2013 úplná znění platná k 1. 1. 2013 - Marková, Hana (Grada, 2013)
Publikace obsahuje úplná znění všech daňových zákonů v platném znění k 1. 1. 2013 - zákon o daních z příjmů, zákon o rezervách pro zjištění základu daně z příjmů, zákon o dani z nemovitostí, zákon o dani dědické, dani darovací a dani z převodu nemovitostí, zákon o dani silniční, zákon o DPH, zákon o spotřebních daních (včetně tří ekologických či energetických daní) a daňový řád. Předností tohoto souboru je vyznačení novelizovaného textu odlišným typem písma. Přehledně jsou zvýrazněny i rozdílné účinnosti zákonů. Významné novely uvozují odborné komentáře pracovníků ministerstva financí, kteří se podílejí na přípravě zákonů.Nejprodávanější daňová publikace v ČR!
Keywords: Účetnictví