Z vůle Luny - P.C., Castová (Yoli, 2023)
Mari je poutnice z klanu Tkalců, dcera a dědička ženy s jedinečnou schopností léčit svůj lid, své povinnosti však odsouvá stranou, dokud ji nevyhledá zvláštní psí spojenec a nezmění navždy její osud. Po smrtícím útoku na její blízké se její svět rozpadá. Mari ale odhalí sílu svých schopností a tajemství o svém dvojím původu a vydá se na cestu za záchranou svého lidu. Teprve když jí do života vstoupí Nik, syn vůdce znepřáteleného kmene, Mari okusí něco, co nikdy dřív necítila... Nad jejich budoucností se však stahují mračna a s temnotou přichází síla děsivější a ničivější, než jakou tento svět dosud poznal, a je na Mari, aby tyto temné stíny zahnala. Spolu s Nikem se musí připravit na záchranu lidstva. Musí přijmout svůj pravý osud a vymýtit síly, které hrozí, že je všechny zničí. P. C. Cast v této výpravné fantasy zavede čtenáře do světa, kde se lidé, jejich zvířecí společníci i země samotná drasticky změnili. Do světa plného krásy, nebezpečí a krutosti. poznámka Doporučený věk 13+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti