Poslední slova 2: Poslední lži - Kerry, Lonsdaleová (Ikar, 2023)
Tajemství. Lži. Minulost. Život Jenny Masonové se zdát být dokonalý. Je úspěšnou animátorkou, má dům nedaleko pláže a milovaného syna Joshe, který zdědil talent po ní. Je tu však něco, co před všemi skrývá. Bývala Lily Carsonovou. Mladou matkou na útěku před tajemstvím, které se nikdo nikdy nesmí dozvědět. Po letech neustálého stěhování, vyhoví Jenna synově žádosti o to, aby se usadili. V jejich blízkosti se ovšem jednoho dne objeví zvídavý reportér, který odhalí její pravou identitu. Události se stupňují a Jenna se nakonec rozhodne z města odjet. Po cestě se však stane něco, co nemohla tušit, a tehdy Josh zmizí...
Keywords: Společenské romány