Sententias3 - Cílek, Roman (Talent Pro ART, 2019)
Časopis, kde dávají věty smysl. Přes sedmdesát stran vynikajícího čtení. Každých čtvrt roku pro Vás vybíráme povídky od českých renomovaných autorů. Tentokrát se můžete tě šit na díla Jany Franče Jiráskové (autorka knihy "Zbláznila ses"), Jana Tománka (autor thrilleru "Motýlí křik") a Romana Cílka (držitele ceny Jiřího Marka za knihu "Letopisy zločinu"). Obsah: Jana Franče Jirásková - Pět mandarinek Jan Tománek - Dopoledne pana Mahlera - Některá tajemství je lépe neodkrývat - Narozeniny - Srdeční záležitost - Šance Roman Cílek - Svižný návrat zavilé feministky - Záhrobní prokletí
Keywords: Česká současná beletrie