Het perfecte huis (Een Jessie Hunt Psychologische Thriller - Boek Drie) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2020)
In HET PERFECTE HUIS (boek #3), keert profiler Jessie Hunt, pas afgestudeerd aan de FBI Academy, terug om te ontdekken dat ze opgejaagd wordt door haar moordende vader. Ze zit in een gevaarlijk kat- en muisspel. Ondertussen moet ze zich haasten om een moordenaar tegen te houden in een nieuwe case die haar naar het hard van buitenwijken brengt - en aan de rand van haar eigen psyché. Ze beseft dat de sleutel voor haar overleven in het ontrafelen van haar verleden ligt - een verleden dat ze niet meer wenste te herleven. HET PERFECTE HUIS is een spannende, psychologische thriller met onvergetelijke personages en suspense waar je hart sneller van gaat slaan. Dit is het derde boek in een spannende, nieuwe reeks die je tot laat 's avonds bladzijden zal doen omslaan. Het vierde boek in de reeks over Jessie Hunt zal binnenkort verschijnen.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky