Sněhová bouře - Tríona, Walsh (Kalibr, 2025)
Je mrazivý Silvestr. Na větrem ošlehaném zasněženém ostrově, kolem nějž zuří Atlantik, se sejde šest přátel. Od tragédie, která je rozdělila, už uplynulo deset let a za tu dobu se toho hodně změnilo. Dávná kamarádství v celoživotní tajemství. Důležité vztahy v hlubokou žárlivost. Jenže nadějné shledání po letech se nekoná. Sotva začnou oslavy, ztratí se jeden z hostů. Pak se na ostrově rozpoutá bouře. Všichni jsou v pasti, protože vypadla elektřina i telefonní signál. Nikdo neví, komu věřit. Nikdo není tím, kým se zdá.
Keywords: Krimi, detektivky