Hra o dědictví 3: Poslední gambit - Jennifer, Lynn, Barnes (Yoli, 2023)
Už za pár týdnů zdědí Avery Grambsová miliardy. Stačí jen přežít. Napětí se však stupňuje a situace je nebezpečnější než když dřív. Jediné, co Avery pomáhá ze všeho se nezbláznit, jsou bratři Hawthornové. Zná jejich tajemství a oni znají ta její. Jenže v této hře je v sázce mnohem víc, než se na první pohled zdá. Neznámý návštěvník Hawthornovic sídla by mohl výrazně zamíchat kartami. Je potřeba rozluštit ještě poslední hádanku... Doporučený věk 13+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti