Moje BIO pochoutky 50 nejchutnějších receptů - Mach, Ivan (Grada, 2013)
Kniha pro všechny, kteří chtějí vařit zdravě, přináší 50 chutných receptů z tzv. zdravých a BIO potravin. Zajímavé, jednoduché, většinou i rychle realizovatelné, ale chuťově velice atraktivní pokrmy z BIO surovin, budou mít chuť vařit i úplní začátečníci, ale neurazí ani velmi zkušené kuchaře.
Keywords: Kuchařky; Fitness a kondice