Ještě Než Zabije (Záhady Mackenzie White-Kniha 1) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2018)
Blake Pierce, autor prvotřídních bestsellerů přichází s novou vzrušující mysteriózní sérií. Na rozlehlých kukuřičných polích Nebrasky je nalezena zavražděná žena. Nějaký šílenec ji připoutal ke kůlu. Netrvá dlouho a policie si uvědomí, že má co dělat s masovým vrahem, jehož řádění zrovna začíná. Detektiv Mackenzie Whiteová je mladá, schopná, chytřejší, než stárnoucí šovinističtí kolegové v místním policejním sboru, a zoufale se snaží získat si jejich uznání. Ostatní policisté na stanici si to nechtějí přiznat, ale bez její mladé, brilantní mysli se mnohdy neobejdou. Už v minulosti to byla několikrát ona, kdo pomohl vyřešit případy, které se ostatní už chystali odložit. Jenže tento nový případ se nedaří rozlousknout ani jí a to je situace, na kterou závistiví kolegové čekali. S pomocí přivolané FBI začíná rozsáhlé pátrání. Mackenzie během něj musí čelit i vlastní temné minulosti, nevydařeným vztahům a neoddiskutovatelné atraktivitě jednoho z agentů FBI. Boj s vlastními démony a zoufalé pátrání po vrahovi, ji přivádí na ta nejtemnější místa vlastní mysli. Když se jí podaří proniknout do jeho zvrácené psychiky, uvědomí si, že zlo na tomto světě skutečně fyzicky existuje. Může jenom doufat, že si dokáže udržet odstup a z pohromy, která zasáhla téměř každý aspekt jejího života, vyvázne co nejlépe. Když se později objeví další oběti, pomyslná smyčka na krcích vyšetřovatelů se utahuje. Musejí jej odhalit co nejrychleji, než stačí zabít někoho dalšího. Temný psychologický thriller JEŠTĚ NEŽ ZABIJE je první knihou v nové sérii s novou hlavní hrdinkou. Kniha vás přinutí obracet stránky dlouho do noci, až ji buď dočtete, anebo už nebude mít smysl jít spát. Kniha 2 v sérii Záhady Mackenzie White bude brzy k dispozici. Další kniha od Blake Pierce jménem NAVŽDY PRYČ (Záhady Riley Page - Kniha 1), bestseller s více než 350 pětihvězdičkovými hodnoceními na Amazonu, je rovnež k dispozici a dokonce ZDARMA ke stažení!
Keywords: Krimi, detektivky