Jak (pře)žít se stárnoucími rodiči - Novák, Tomáš (Grada, 2013)
Autoři poskytují praktické rady pečovatelům o seniory, nabízejí relaxační metody, protistresovou svépomoc, asertivní komunikační techniky a stručné právní poradenství. Čtenářům, kteří pečují o seniora v rodině, se tak dostává do ruky praktická příručka, na níž jistě ocení téměř léčivou snahu o nadhled.
Keywords: Psychologie pro každého