Křehká struna - Filip, Staněk (Brána, 2020)
Sociální sítě, virtuální komunikace, nevěra jako normální součást života a vztah jako samozřejmost, v němž pro romantický ideál není místo. Místy až zoufale současné čtení, ale také povídky s nádechem mystiky a tajemna nebo kafkovské absurdity. Pestrá, nápaditá a návykově čtivá - taková je prvotina talentovaného herce a tanečníka (a nyní tedy i spisovatele) Filipa Staňka.
Keywords: Beletrie; Společenské romány