Myslí ptáci na legraci? - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2014)
Jsou to záhady v tom zvířecím světě. Tak například netušíme, proč se pštrosice parádí tak velice anebo proč sýkorky nestartují motorky. Možná se snad také ptáte, proč v poušti velbloudi vůbec nikdy nebloudí. Jak je možné, že když přijde panda, vždycky je s ní švanda? A co ptáci, myslí taky na legraci? Že nevíte?! Stačí číst rýmovaný živočichopis.Veselé básničky o zvířatech, která se nápadně podobají lidem, jsou určeny pro děti od předškolního věku.
Keywords: Říkanky a básničky; Říkadla, básničky, písničky