Pod dohledem - Edwin, Hill (Kalibr, 2025)
Psychologický thriller o mocné rodině, která se snaží zabránit tomu, aby její nejtemnější tajemství vyšla najevo. Harvardská knihovnice Hester Thursbyová se účastní galavečera v novém působivém studentském centru univerzity, když je společně s detektivem Angelou Whiteovou odvolána do domu majitelů školy, Tuckera a Jennifer Matsonových. Žena tvrdí, že někdo vnikl do jejich odlehlého sídla. Hester a Angela však její verzi moc nevěří. Když je později Hester požádána, aby pomohla s hledáním ztraceným absolventů, její pátrání ji dovede až k odhalení rodinných tajemství a podezřelých aktivit. Finanční skandály, dávná tragédie a nevěra naznačují, že Matsonovi zřejmě mají co skrývat. A poté co je nalezeno tělo jednoho z pohřešovaných, vše náhle nabere mnohem děsivější směr.
Keywords: Krimi, detektivky